VORES HISTORIE

Bag facaden på Istedgade 95 gemmer sig ikke blot en butik, men en fortælling om mod, passion og en ung iværksætter.

Kyoto er en af Københavns mest unikke multifashionstores, placeret på det velkendte Vesterbro i København.

Vi specialiserer os i anerkendte brands inden for herre- og damemode, populære sneakers og accessories.

ISTEDGADE
SINCE 2001
ISTEDGADE
SINCE 2001
ISTEDGADE
SINCE 2001
ISTEDGADE
SINCE 2001
ISTEDGADE
SINCE 2001
ISTEDGADE
SINCE 2001

Historien om vores butik begyndte tilbage i 2001. Kristian, butikkens ejer, var 25 år og havde længe gået med drømmen om at starte sin egen butik op.

Kristian arbejdede dengang i streetwear-butikken Eightball i Indre By, og en tilfældig dag valgte han at cykle en anden vej til arbejde.

Han slog turen forbi Istedgade, da han altid havde haft et godt øje for Vesterbro. Han så et til-salg-skilt og tænkte, at det så interessant ud. Han var vild med lokalet og investerede næsten alt, hvad han ejede, og slog til. Der startede rejsen som iværksætter. Tre måneder efter den 13. december 2001 slog han så dørene op for sin egen butik.

Fra starten var butikken en ren herretøjsbutik med fokus på jeans, stærkt inspireret af den japanske tilgang til netop denim. Med udviklingen af Istedgade og Vesterbro voksede butikken, og i 2008 udvidede Kristian butikken. Han havde længe ønsket sig det lokale, som nu var til salg på modsatte side af gaden. Herfra blev der tilføjet endnu flere brands til sortimentet, og en særskilt afdeling til dame- og sneakers.

Vi er stolte af vores unikke sortiment, som har sin base i den skandinaviske mode. Vores kollektioner udvælges med omhu og følger tidens trends og tendenser i tro mod Kyotos unikke brandidentitet.

Kyoto er mere end bare et sted at shoppe; det er et sted, hvor du kan finde inspiration og udforske nye stilarter. Vores unikke atmosfære kan mærkes, så snart du træder ind i butikken. Vores dedikerede team af modeentusiaster er altid klar til at hjælpe dig og give dig en personlig service, hvilket skaber denne helt unikke oplevelse ved at handle i Kyoto.